dilluns, 25 de maig del 2015

Seguiràs bevent coca cola?


Suposo que tu alguna vegada o moltes has begut coca cola, tant en dinar, sopar, berenar, o en una festa barrejada amb alcohol. Però saps realment el que estàs prenent?

S’ha arribat a dir que quan van crear  aquest refresc el van anomenar COCA Cola ja que portava coca i per això era adictiva. Però no se saps si es cert perquè se’n desconeixen els seus ingredients. Igual que molts desconeixereu els seus efectes en el nostre organismes perquè a la televisió sol surten anuncis molt bonics amb famílies, nens per a facilitar-ne el seu consum tot-hi que hauria de estar prohibit.

Com afecta a la nostra salut?

Als 10min:- El teu sistema rep 10 cullerades de sucre(100% de lo recomanat diàriament) si no has vomitat immediatament és gràcies a la dolçor excessiva  ja que el àcid fosfòric la dissimula.

Als 20 min: El sucre en la teva sang es dispara provocant una explosió de insulina. El teu fetge respon a això convertint tot el sucre que pot en grassa.

Als 40 min: La absorció de cafeïna es completa. Les teves pupil·les es dilaten, la teva pressió arterial s’eleva i el teu fetge com a resposta posa més sucre a la sang. Els receptors de adenosina del teu cervell es queden bloquejats per prevenir la somnolència.

Als 45 min: El teu cos incrementa la producció de dopamina estimulant els centres de plaer del teu cervell. Sabeu quina droga és la heroïna no? Doncs funciona igual.

Als 60 min: L’àcid fosfòric s’uneix al calci, magnesi i zinc en l’intestí prim accelerant el metabolisme. Tot això combinat amb grans dosis de sucre i edulcorants artificials farà que orinis al cap de poc eliminant calci, zinc, sodi i aigua. Tindràs una baixada de sucre i patiràs el síndrome d’abstinència (flojera, irritable, apàtic). Tota L’aigua que portava la Coca Cola la hauràs eliminant del teu cos serà incapaç de aportar-te un mínim benefici.

Altres: Aquesta “beguda” va molt bé per desatacar canonades, rentar llanties inclús en la Índia s’utilitza com a pesticida.

Resultat d'imatges de imatges coca cola








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada