dilluns, 25 de maig del 2015

Aigua de Coco


 Què passa en el teu cos quan beus aigua de coco?

Possiblement coneguis l’oli de coco i totes les propietats que aporta. Però segurament no has sentit a parlar tant de que l’aigua de coco te una estructura molt compatible amb el plasma de la sang del nostre corren sanguini i que en l’antiguitat es va utilitzar per substituir la sang durant conflictes armats(guerres). Es van salvar moltes vides gràcies a aquesta aigua.

L’aigua de coco té un sabor molt exòtic que agrada a bastanta gent i et deixa amb una sensació de satisfacció i sense set. Es una beguda molt saludable, que ens aporta molts beneficis i 100% natural.

Els avantatges que ens pot aportar aquesta beguda:

-Enforteix el teu sistema immunològic: ajuda a reforçar el teu sistema, elimina bacteris, i evita algunes malalties.

-Neteja el teu tracte urinari: Actua com a diürètic natural. Elimina les toxines del teu cos
.
-Ajuda a realitzar la digestió: No et preocupis per beure’n en exès  ja que te uns nivells de grassa realment baixos. Inclús pot ajudar-te a baixar de pes perquè disminueix la gana.

-Tractament antiacné:   és un tònic per la teva pell, mantindrà els teus porus oberts perquè respirin i no es taponin.

-Neteja paràsits intestinals

-T’ajuda durant l’embaràs:  es recomana beure un got d’aigua de coco cada matí per poder normalitzar els electròlits i que no provoquin hipertensió.

-Rebaixa la resaca: et treu el mal de cap t’ajudarà a superar els gasos i el mal de estómac.

-Hidratació i energia: Per tenir la pell hidratada i brillant beu un got de aigua de coco al dia. Aporta molta energia, es recomanable quan fas esport perquè recuperes l’energia que has perdut.

Resultat d'imatges de imatge de aigua de coco




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada