dimarts, 26 de maig del 2015

Remeis casolans

Molta gent el dia següent de haber sortit de festa  te ressaca a causa de l'alcohol. Pateix mal de cap, gassos, mal de panxa, fatiga...

Els remeis casolans per a la ressaca són de fàcil accés, barats i molt eficaços.

PLÀTANS:Contenen antiàcids i potassi que ajuden a relaxar els vasos sanguinis i eliminant les nàusees, el mal de cap i el de panxa. Substitueix els minerals perduts.

FARIGOLA:tiene propiedades laxantes que ayudan a calmar y relajar el cuerpo eliminando los efectos de las resacas con rapidez y eficacia.

XOCOLATA:
Els minerals que es troben en la xocolata ajuden a augmentar el nivell de sucre en el cos permetent que la digestió de l'alcohol sigui més ràpida i per tant també l'eliminació de les toxines.

SUC DE LIMA / LLIMONAEl suc de llimona és conegut per tenir propietats laxants, essencials en el tractament i la prevenció dels efectes de l'excés d'alcohol.

SUC DE LIMA / LLIMONA El suc de llimona és conegut per tenir propietats laxants, essencials en el tractament i la prevenció dels efectes de l'excés d'alcohol.

 LLET Els minerals que es troben en la llet són excel·lents per alleujar les nàusees pel que és un molt bon remei per la ressaca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada