dilluns, 25 de maig del 2015

De què estan fets els nuggets de pollastre?

Uns científics americans donen a conèixer els ingredients dels famosos nuggets de pollastre, el  plat preferit de molts nens i adults. Han analitzat què és el que realment contenen aquest suposats nuggets de pollastre.

Un estudi realitzat per metges del Centre Mèdic de la Universitat del Mississippi ha revelat que tant els entrepans com aquestes boletes de carn porten menys del 50% del que hauria de ser l’ingredient principal, el pollastre.

Aquest científics van agafar mostres de dues cadenes  conegudes de menjar ràpid però no va revelar els noms tot hi que ja us deveu de imaginar quines són.
Bueno el que deia el anàlisi d’aquest aliment va demostrar que aquest aliment contenia un 40%  de teixit muscular, petxuga o pit de pollastre, la resta era grassa amb alguns vasos capil·lars  i ossos, a més de conservadors i químics.En un dels restaurants  un nugget en reusum tenia 56% de grassa, 25% de carbohidrats i sol un 19% de proteïna.

McDonald’s va publicar un vídeo amb el objectiu de recuperar la seva reputació on ensenyava com es fabricaven i assegurava que no s’utilitzaven elements del pollastre no aptes per al consum humà com potes o becs.

Los científicos tomaron muestras de nuggets de dos cadenas de comida rápida. Foto: Especial


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada