Uns científics americans donen a conèixer els ingredients
dels famosos nuggets de pollastre, el plat
preferit de molts nens i adults. Han analitzat què és el que realment contenen
aquest suposats nuggets de pollastre.
Un estudi realitzat per metges del Centre Mèdic de la Universitat
del Mississippi ha revelat que tant els entrepans com aquestes boletes de carn
porten menys del 50% del que hauria de ser l’ingredient principal, el
pollastre.
Aquest científics van agafar mostres de dues cadenes conegudes de menjar ràpid però no va revelar
els noms tot hi que ja us deveu de imaginar quines són.
Bueno el que deia el anàlisi
d’aquest aliment va demostrar que aquest aliment contenia un 40% de teixit muscular, petxuga o pit de
pollastre, la resta era grassa amb alguns vasos capil·lars i ossos, a més de conservadors i químics.En un
dels restaurants un nugget en reusum tenia
56% de grassa, 25% de carbohidrats i sol un 19% de proteïna.
McDonald’s va publicar un vídeo amb el objectiu de recuperar
la seva reputació on ensenyava com es fabricaven i assegurava que no s’utilitzaven
elements del pollastre no aptes per al consum humà com potes o becs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada